Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

                                         ΠΑΝΗΓΥΡΙ    ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ    2-5-2017 

Την Τρίτη 2/5/2017 , ημέρα εορτασμού του Αγίου Αθανασίου , πολιούχου του Τρανοβάλτου , ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος  " Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ " για μία ακόμη φορά διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία Πολιτιστικές Εκδηλώσεις  προς τιμή του πολιούχου μας , με σκοπό την αναβίωση του τοπικού πανηγυριού του χωριού μας , στην κεντρική πλατεία Τρανοβάλτου .
Παρουσία μεγάλου αριθμού συγχωριανών και επισκεπτών , ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Ιωάννης Τζιδημόπουλος  καλωσόρισε   ολους    τους    παρευρισκόμενους  καθώς    και   τον φιλοξενούμενο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΖΑΝΗΣ . Οι μικροί χορευτές των χορευτικών τμημάτων  νηπιακού , μαθητικού και εφήβων του συλλόγου μας έκλεψαν τις εντυπώσεις και το θερμό χειροκρότημα του κόσμου . Η εμφάνιση των μελών του φιλοξενούμενου ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ άγγιξαν σχεδόν την τελειότητα  με τον απόλυτο συντονισμό και την πληθώρα των χορευτικών φιγουρών και εντυπωσίασαν τους πάντες . Μετα την εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων ακολούθησε γλέντι με όλους τους παρευρισκόμενους , μικρούς  και  μεγάλους , κάτω  απο τους ήχους της  δημοτικής ορχήστρας του Γιάννη Γρίβα , επικρατώντας έτσι ένα κλίμα  κεφιού , χαρούμενης διάθεσης και ευθυμίας μέχρι τα μεσάνυχτα περίπου .
Ο Πρόεδρος και το  Δ.Σ. του συλλόγου , ευχαριστούν θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους  τις  πολιτιστικές  εκδηλώσεις  του  συλλόγου  και  το  Δ.Σ.  και  το  χορευτικό  τμήμα  του ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ  ΟΜΙΛΟΥ  ΚΟΖΑΝΗΣ   που απεδέχθησαν  την  πρόσκληση του συλλόγου   και παρευρέθησαν και συμμετείχαν στην συγκεκριμένη  πολιτιστική εκδήλωση .


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου